Werkbladen

U vindt hier een selectie van de te leveren werkbladen. Ik heb verschillende stalen bij mij wanneer ik bij u thuis ben. Heeft u een ander werkblad in gedachten en staat deze er niet tussen? Regelmatig neem ik nieuwe soorten werkbladen op in mijn collectie.

 • TopGlass

  TopGlass - Keukens & InterieurU houdt van strak, bent trendgevoelig en als het om gebruiksgemak gaat doet u geen enkele concessie. Het innovatieve Topglass is daarvoor het aangewezen materiaal voor een glazen keukenblad. Naast een aantal standaard kleuren biedt Kemie de mogelijkheid om uw glazen keukenblad in elke gewenste RAL-kleur te leveren. Een ton-sur-ton kleurcombinatie van werkblad en keukenmeubel? Of een in het oog springend design-element? Met Topglass kunt u kleur bekennen.

 • Natuursteen

  Natuursteen - Keukens & InterieurDoor zijn tijdloze karakter blijft een stoer en robuust natuurstenen aanrechtblad ook in de huidige keuken populair. De kleuren en belijningen - door de natuur gevormd - maken elk blad uniek. De verschillende oppervlakte- en randafwerkingen zorgen ervoor dat het blad zich aanpast aan de sfeer van uw keuken. Van modern strak gepolijst tot nostalgisch met een handgefrijnde rand. Puur natuur in uw keuken.

 • Caesarstone

  Caesarstone - Keukens & InterieurCaesarstone is een machinaal vervaardigde hoogwaardige steensoort, die vooral bestaat uit natuurlijke kwarts. De Caesarstone-kleuren zijn trendvolgend en innovatief. Deze bladen passen zowel in een mediterrane keuken met warme kleuren als in een strakke, modern vormgegeven omgeving.

 • Silestone

  Silestone - Keukens & InterieurSilestone heeft een elegantie en schoonheid die alleen kan worden vergeleken met de mooiste natuurstenen zoals kwarts en diamant. Het natuurlijke kwarts van Silestone geeft het werkblad een bijzondere uitstraling: het glanst, heeft prachtige fonkelingen en een uniek gevoel. Het oppervlak van Silestone is niet poreus en is daardoor bestendig tegen allerlei dagelijkse vlekkenmakers.

 • CeramiStone

  CeramiStone - Keukens & InterieurCeramistone komt tegemoet aan de hoge eisen die u aan een keramiek keukenblad stelt. Deze keramische keukenbladen – vervaardigd uit natuurlijke grondstoffen – zijn verkrijgbaar in een breed kleurenpalet en verschillende structuren. Tevens zijn er verschillende afwerkingen van de randen mogelijk. Naast hitte- en zuurbestendig is Ceramistone ook krasvast en erg gebruiksvriendelijk. Natuurlijk is het blad gemakkelijk te reinigen. Kortom, kwaliteit in al z’n facetten.

 • Beton CeramiStone

  Beton CeramiStone - Keukens & Interieur'Beton' met keramische eigenschappen. Robuust, stoer en met karakter! Met de krachtige Ceramistone eigenschappen als kras-, vlek- en hittebestendigheid zijn deze betonnen keukenbladen met keramische eigenschappen een geweldige topper in de Kemie collectie. Met een keuze in randafwerkingen sluit dit aan op een industriële of nostalgische sfeer. Concretto, Consigo en Convinta: Het beton zonder concessies.

 • TopLaminaat

  TopLaminaat - Keukens & InterieurToplaminaat (kunststof) is een van de meest functionele materialen voor een keukenblad. Het oppervlak is hard en bijzonder makkelijk schoon te houden. De bladen zijn verkrijgbaar in zó veel kleuren, dat u altijd een werkblad vindt dat past bij uw keukenmeubelen, uw smaak - én bij uw budget, want Toplaminaat-bladen zijn er in verschillende prijsklassen.

advies | ontwerp | verkoop | realisatie