Stappenplan

Keukens | Interieur stapsgewijs

 

Adviesgesprek bij u thuis

Voor advies op maat is het belangrijk dat ik bekend ben met de ruimte waarin de keuken daadwerkelijk komt te staan. Daarom kom ik graag bij u thuis langs voor een gesprek wanneer u dit uitkomt. Tijdens dit gesprek inventariseer ik uw wensen en ideeën, kijken we samen naar de mogelijkheden en houd ik daarbij rekening met uw dagelijkse omstandigheden. Ook voorzie ik u van een duidelijke uitleg over de laatste ontwikkelingen en mogelijkheden van het materiaal en de apparatuur.

Ontwerp op maat

Nadat onze ideeën besproken zijn worden deze omgezet naar een mooi maar vooral functioneel en duidelijk ontwerp. Ik werk daarom met fotorealistische 3D illustraties zodat u een goede voorstelling kunt maken van het eindresultaat. Ook neem ik materialen, voorbeelden en stalen mee zodat het gevoel bij het ontwerp steeds meer naar boven zal komen. Mochten er aanpassingen nodig zijn in het ontwerp dan pas ik dit netjes voor u aan, Marc Boer | Keukens en Interieur gaat alleen voor het beste eindresultaat.

Verkoop en plaatsing

Wanneer u akkoord gaat met de offerte stel ik een heldere koopovereenkomst voor u op. Ook zorg ik ervoor dat alle materialen correct geleverd worden op het afgesproken moment. U kunt ervoor kiezen om de keuken door mijn team van vakmensen te laten installeren maar u kunt het ook zelf doen. Ook hierin kunt u weer uw persoonlijke wens naar voren laten komen.

Uitgebreide service na montage

Nadat uw keuken geplaatst is, kom ik bij u langs om u wegwijs te maken met de eventuele nieuwe apparaten en voorzie ik u van tips betreft het onderhoud van de keuken. Ook daarna sta ik altijd klaar voor vragen en verder advies.

Wilt u even kennis maken?
Ik zie graag uw telefoontje of mail tegemoet.

Stappenplan - Keukens & Interieur

advies | ontwerp | verkoop | realisatie