Werkwijze

Simpel maar toch professioneel

De werkwijze van Marc Boer | Keukens en Interieur is eigenlijk vrij simpel. Niet simpel in kwaliteit maar simpel in aanpak. Zo is er bijvoorbeeld geen showroom en ga ik overal blanco in. Zo creëer ik eindresultaten, die keer op keer vernieuwend maar natuurlijk vooral persoonlijk zijn.

Helder communiceren en scherpe prijzen

Ook houd ik van helder communiceren. Zo weet u direct waar u aan toe bent. In de keukenbranche wordt er vaak gebruik gemaakt van kortingen of cadeaus, daar doe ik niet aan mee. Direct een scherpe en eerlijke prijs, daar heeft u pas echt baat bij. De prijsopgave die ik voor u maak is helder en inzichtelijk, ik zorg dat er een gespecificeerde prijs voor u klaar ligt met alle bijbehorende werkzaamheden.

Totaalpakket

Keukens en Interieur gaat geen enkele opdracht uit de weg. Bestaande bouw of nieuwbouw, keukenrenovaties of simpele aanpassingen, het kan allemaal. Met mijn vaste team van vakmensen verzorg ik de montage van keukens en bijkomende werkzaamheden zoals: demontage, aanpassen van leidingwerk, stuken van wanden, tegelwerk op wanden en vloer en schilderwerk. Natuurlijk voor de doe-het-zelf mensen onder ons, kunt u ook zelf de keuken monteren.

Eén aanspreekpunt

Van ontwerp tot aan realisatie heeft u één aanspreekpunt, ik begeleid u graag tijdens het hele proces zodat u geen contact hoeft te onderhouden met allerlei losse partijen. Bent u benieuwd wat ik voor u kan betekenen? Neem dan direct contact op en ik ben u graag van dienst.

Werkwijze - Keukens en Interieur

advies | ontwerp | verkoop | realisatie